S håller på att styra sjukvården i Skellefteå mot ett haveri

🔺 Moderaterna oroas över de rapporter, om ett mycket ansträngt läge, som kommer från personal inom Skellefteås hälso- och sjukvård.

Hälsocentralerna har under lång tid brottats med stora rekryteringsproblem och hög arbetsbelastning. Det talas nu om ”kollaps”. Från lasarettet kommer även vittnesmål om en ”katastrofalt tuff situation” där personal inte hinner med och tvingas tumma på patientsäkerheten. ‼️
👉 Det är Socialdemokraternas politik som har lett fram till den situation som vi står inför i dag och vad de vill framöver är oklart.
🔹 Moderaterna vill se en trygg hälso- och sjukvård som kan möta invånarnas behov i hela Västerbotten, däribland i ett växande Skellefteå. Vi är angelägna om att situationen i Skellefteå ska förbättras och har en rad förslag för att åstadkomma detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.