Ukrainas sak är vår

I går blev en tragisk dag i mänsklighetens historia. Det ukrainska folket måste känna hela det svenska folkets helhjärtade stöd. Ryssland fega och oprovocerade fullskaliga invasion av Ukraina måste få dramatiska konsekvenser. Nu är det tid för Sverige att visa i praktisk handling att Ukrainas sak även är vår. Sverige måste hjälpa Ukraina med det Ukraina ber om. Det handlar om humanitär hjälp, finansiellt stöd samt vapen.

Nu om någon gång har ett svenskt medlemskap i Nato varit helt självklart. Det är dags att ansöka om medlemskap.

8 kommentarer

  1. Leif

    Måste vara skönt att vara medlem i ett parti som i det här läget sprider ett klipp med ett fulklipp på vår statsminister så det verkar som om hon är helt dum i huvudet.

    Man måste nog vara moderat för att ens kunna leva med sig själv i det här läget.

    Har ni pratat med Putin-kramaren Åkesson något sedan starten? Givit honom någon info som han kan ta vidare till Ryssarna?

  2. Basic Rules

    Man blir beklämd över denna totala okunnighet/Dumhet, vilket gör man slänger ur sig ”passande” PK bludder av olika slag och tror sig vinna poäng… Hela inlägget är så uselt att det förtjänar att inte ens kommenteras, men ändå..
    En sak är klar det stäcker INTE politikers anseende alls, typ ”skicka vapen nu – att används av vem – Nynazistiska Azovbataljonen ?
    Straffa Ryssland – leder till att bestraffa sig själv särskilt Tyskland. Stärk försvaret NU – jaså först avskaffa försvarsmakten som NI gjorde och nu rusta helt hastigt -struntprat – försvaret är inget särintresse eller.
    Ukraina flaggan ska hissa för att stödja en korrupt och clownaktig president – nej tack.
    Vi kanske ska ta emot flyktingar, vilket vore bra, men det är väl fullt nu eller, efter er och sossarnas politik. Nato är inget att komma med denna Woke Organization.
    Ta på foliehatten !

    • Nicklas Sandström (inläggsförfattare)

      Sitt inlägg står väl för sig själv okommenterat. Är beklämmande att det finns Putin-fan så även i Sverige.

      • Basic Rules

        Du måste lära dig skillnad på fiktion och verkligheten, vad som lett fram till denna onödiga utveckling- Minsk avtalet har saboterats under 7 år av Ukraina påhejade av 🇺🇸 Och 20 Natostyrkor har funnits i Ukraina. Mer än vad som stationerats i Baltikum . Jag redovisar bakgrunden till Rysslands agerande, vilket inte betyder att man därför tar ställning.
        Däri ligger den gordiska knuten.

        • Drutten

          Basic rules, det är såååå skruvat det du skriver. Var har du snappat upp det hela. Den gordiska knuten finns bara inom dig i detta ämne. Leve Ukrainas frihet.

  3. Bo

    Bra sagt, Nicklas!

    Ukraina behöver stöttas på alla de sätt som kan ges.
    De människor som lever i dessa fd sovjetrepubliker, har samma krav som vi svenskar: de vill ha frihet, ekonomisk trygghet och fred. Att galningen med den stora, mäktiga hemliga säkerhetstjänsten i Ryssland arbetar förbrilt för att förhindra detta kan vi se om och om igen. Georgien är bara ett av de andra exemplen. Diktatorn i vitryssland ett annat.

    Tyvärr verkar det vara alldeles för många ryska nät troll över allt!

    Låt oss verkligen förstå att Ukrainas sak är vår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.