Stort tack för förnyat förtroende!

Idag har den regionfullmäktige beslutat att välja om mig som Regionråd för kommande mandatperiod. Det känns förstås väldigt glädjande men samtidigt utmanande. Ska väl framhålla att jag hellre hade tagit över styret än fortsatt i opposition. Moderaterna gör ett rekordval, det bästa på 84 år, vilket gör att vi får ett väljarstöd på 16,89 procent vilket är en ökning med 3,1 procentenheter. Det medför att Moderaterna är det parti som gör den enskilt största ökningen i regionvalet.

För min egen del blev jag även den mest kryssade kandidaten i regionvalet med 1557 personkryss vilket i sig är riktigt hedrande. Nu väntar fyra år av konstruktivt oppositionsarbete med sikte att ta över efter nästa val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.