Rödgrön slutspurt

Jag åker till Stockholm i helgen för att delta i den rödgröna dagen i Kungsträdgården – där kommer miljöpartister, socialdemokrater och vänsterpartister tillsammans höja temperaturen ytterligare i valrörelsen.
 
Jag är stolt över det arbete som våra tre partier har gjort tillsammans – vi har skapat ett regeringsalternativ som är tydligt och klart. På rodgron.se kan du läsa om alla våra överenskommelser. Mest stolt är jag över det arbete Miljöpartiet har gjort i förhandlingarna, det är mycket grön politik i det rödgröna regeringsalternativet.
 
Det är drygt en vecka kvar till valdagen. Om du som läser det här inte har bestämt dig så rekommenderar jag SVT’s valpejl, där du kan se själv vilket parti och vilka kandidater som passar dig bäst.

Utnyttja personvalet! Oavsett om du väljer mig eller någon annan politiker så skickar det en signal att du väljer aktivt. Ta också kontakt med de politiker du funderar på att kryssa – ställ lite frågor och känn efter hur det känns. Mig når du enklast via Facebook, telefon eller e-post och kontaktuppgifterna till mig hittar du till vänster här på bloggen.
 

Rösta – valet 2010 är historiskt.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.