Löven – nu fyller vi hallen!

Den här säsongen har på många sätt varit märklig – näst intill overklig. Under alla år som jag följt löven har kärleken och förväntningarna av och till möts av besvikelse och frustration. Nåväl, det blev inte som vi tänkt och hoppas, men kanske nästa år går det bättre…

Så plötsligt spelar löven en säsong i Allsvenskan som saknar motstycke. Med självförtroende och glädje vinner vi ligan överlägset och kan äntligen längta efter slutspelet. i bäst av fem får vi möta ärkerivalen Modo. Under en hel säsong har publiktrycket varit enormt och flera lag i elitserien får se sig akterseglade av ett supporterstöd som heter duga. I den oerhört spännande duellen mellan dessa två klassiska hockeylag väntade en folkfest och ett publiktryck med fyllda läktare och en fantastisk stämning.

Men så kom corona…

I detta läge har jag full förståelse för regeringens beslut. Men det känns sorgligt och vemodigt att inte kunna finnas på plats och stötta laget. Och det känns bra märkligt att se säsongens höjdpunkt – den avslutande nervpirrande duellen mellan två lag som gjort en strålande säsong – i stora hallar med bänkrader som gapar tomma.

Men då finns ju åtminstone den kreativa drömmen att fylla hallen långt över dess begränsning och där måste jag ge hatten av – både för lövens kreativa idé med ”Fyll hallen – 10 000” och våra fantastiska fans som väljer att köpa biljetter till en tillställning de ej kan gå på.

Nu har jag säkrat fyra platser. Vad bra, då kan grannarna följa med 🙂

I med och motgång, nu har vi äntligen chansen. Med ett enormt stöd i vår kommun där vi äntligen kan börja längta efter och hoppas att få se vårt älskade löven i högsta ligan ska inte en pandemi få hindra oss. Vi är på gång – här och nu. Detta är vår tid. Så låt alla sålda biljetter inför lördagen visa det enorma stöd som vårt anrika lag har.

Löven; Ni har våra hjärtan och vårt fulla stöd!

#fyllhallen

 

2 kommentarer

  1. Bergis

    Corona krisen där allt stänger ner är ju Miljöpartiets dröm så koldioxidutsläppen äntligen kan gå ner. Jag förstår inte varför du stödköper biljetter till en hockeymatch då.

    • Nils Seye Larsen (inläggsförfattare)

      Men herregud Bergis, att du orkar. Jag förstår precis vad du vill med dina inlägg: Provocera. Alla de inlägg du skrivit om att jag är rullstolsburen och fattig, att jag därför valt att bli politiker så att jag kan ljuga och samtidigt få bra betalt… Man skulle kunna tro att jag skulle bli ledsen och upprörd men det är tvärtom. Jag tycker ärligt talat synd om dig för du verkar uppenbarligen inte må så bra. Självklart åker dessa kommentarer direkt i skräpposten.

      Men jag låter denna kommentar få vara med så du kan få lite glädje i livet av att ytterligare en gång få lite uppmärksamhet för dina fördomar om Miljöpartiet.

      Tänk bara på att vill du reta upp så är jag nog fel person. Likt Jesus vänder jag bara andra kinden till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.