Free Navalny!

Alexei Navalnys mod och vilja att förändra berör mig. Trots att ha förgiftats och trots risken för flera år i ryskt fängelse, återvände Navalny till Ryssland – dessutom med en liten present till Putin:

En två timmar lång dokumentär om ett hemligt palats med lyx i överflöd, vingårdar, ostronodling, egen hamn, underjordisk ishall, och otal lyxfastigheter – utöver själva palatset. Allt förverkligat i en snårig djungel av korruption och fiffel, för Rysslands nye ”tsar”: Putin.

Fängelsedomen är absurd. Mitt stöd går till alla dem som kämpar för demokrati och rättvisa i Ryssland.

För dig som vill se hela dokumentären om Putins nya ”datja” så har du den här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.