Vi tar klimatkrisen på allvar – Umeås enda gröna parti!

 

VI TAR KLIMATKRISEN PÅ ALLVAR – UMEÅS ENDA GRÖNA PARTI!

Klimatkrisen förvärras vilket drabbar människor världen över. Ska vi ha en chans att tackla den skenande klimatkrisen och begränsa klimatförändringens konsekvenser är tiden knapp. Nu krävs det handling – klimatkrisen måste få högsta prioritet i samhället och politiken.

Under den här mandatperioden har vi i Miljöpartiet gjort vårt yttersta för att få Umeå till att öka takten i klimatomställningen, men än går det på tok för långsamt. Ska vi ha en chans att få Umeå till att växla upp klimatomställningen i den takt som krävs så behöver vi få fler partier till att i prioritera klimatet.

Vi kan lova er en sak: Klimatomställningen är Miljöpartiets prioriterade fråga – lokalt, regionalt och nationellt. Men för att vi ska kunna få gehör för vår klimatpolitik så behöver vi ditt stöd i valet.

Rösta på Miljöpartiet de gröna – Umeås, Västerbottens och Sveriges enda klimatparti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.