Ett väldigt delerium!

Nu ä’ ja’ i ett väldigt delerium! utropade en man som satt och fikade i vårt kök för ett antal år sedan. Vad han menade var att han befann sig i ett dilemma och ville på förstärka språket på sitt eget sätt. Anledningen till att historien dyker upp idag är att jag själv nu befinner mig i ett litet dilemma. Inte av samma orsak som den fikande mannen utan nu gäller det min blogg. På vk.se ligger nu bara två ynka nonpareille-inlägg kvar efter min smått hysteriska men meningslösa "hämnd" på VKs moderator. Och nu sitter jag här och våndas i den eftertankens kranka blekhet som jag tagvis befinner mig i. För trots allt är VKs blogg en träffpunkt som är oöverträffad, och man måste ju inte blanda in tidningen i sina inlägg utan kan nöja sig med den interaktivitet som bloggen själv erbjuder.

Etiketter: , , , , , ,

7 kommentarer

 1. roger jacobsson

  Fint att du är tillbaka på VKs blogg. Nu känns livet som vanligt igen, när jag kan få min dagliga nonpareille. Ditt vassa ritstift behövs!
  Hälsar
  Roger Jacobsson

 2. Annevi

  Hallo
  Det här kändes bra att se du är tillbaks. Länge sedan jag själv var här,och nu när jag öppnade upp bloggen så såg jag skymten av dig Pär. Jag säger som förgående talare,ditt vassa ritstift behövs.
  Kramen
  Annevi

 3. Tegar´n

  Per är ju inte sämre än att han kan ändra sig. Bra att du svalde stoltheten och klev in igen. Du behövs.

  Detta påminner lite om kvinnan i Röbäck som varje gång hon bråkade med sin man blev så förbannad att hon kastade ut stora delar av bohaget på gården…för att sedan gå ut och städa in alltsammans när hon lugnat ner sig.

 4. Pär Andersson

  Svar till Tegar´n (2010-11-02 15:03)
  Jag svalde stoltheten till samma pris som ankorna i djurparkens ankdamm – vingklippt. Med andra ord är jag återigen publicerad på en grandios arena men utan den frihet för tanken Blogspot skänker. 😉

 5. Pär Andersson

  Svar till Tegar´n (2010-11-03 08:47)
  Jag råkade (i affekt) radera de ca 745 inlägg som föregick Baltic-inlägget. Men de är sparade på en server hemma, men dessvärre inte i vk.se:s dito…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.