Vinklat…

Citat ur en högintressant artikel i Aftonbladet:
"Expressen har i valrörelsen drivit propaganda för regeringen. Och vad är det för fel på det? Det är självklart att en privat, liberal tidning ska kunna ta ställning. Det finns en föreställning att medier bör vara opartiska och sakliga. Så är det inte. Privata medier kan och bör visa sin identitet och sitt temperament."
                                   Expressens tidigare chefredaktör Olle Wästberg

Och dagens Söndagsmorgon ger syn för sägen. Genomgående andas programmet skadeglädje över de politiska motståndarnas nederlag i valet. Kanalen har på förekommen anledning även posterat den moderate reportern Anders Pihlblad utanför (S)-högkvarteret på Sveavägen. Man kan lugnt konstatera att sossarna "skitit på gillret" i årets val genom att låta sin partiledare fritt fraternisera med borgarmedias lede fiende Ohly…

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Medborgaren

    Det var rörelsen själv som sköt sig i foten. Sahlin tvingades att ta med Ohly efter hon kommit överens med Miljöpartiet. Tala om att kakka i eget bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.