Holmlund – demoniserad demokrat…

En detalj i dagens utgjutelser över Lennart Holmlunds övervägande att "sluta prata med medier" har slagit mig. Om nu Umeå (som enligt VKs ansvarige utgivare är en av Europas snabbast växande städer) har styrts av den odemokratiske despoten Holmlund under de år Umeå utvecklats, varför står isåfall alltid en kör av oppositionspolitiker och tar åt sig äran av stadens satsningar? Själv har jag alltid tolkat det som att besluten tagits i god demokratisk ordning. I annat fall har varken Ågren, Lövgren och föralldel även Spiric något att yvas över, eller hur?

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Arbetare

    Jag tycker att VK uppför sig mycket illa mot Holmlund. De borde skämmas. Umeborna har valt S och Holmlund i 10+ år, det måste respekteras i demokratisk ordning!
    Vk drar med sig bloggare i sin kampanj, tom folk fr inlandet som inte ens bor i närheten hakar på.
    Snart dags för några rader till Pressombudsman?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.