Brottning tråkigaste OS-sporten

Grekisk-romersk OS-brottning är en idrottslig relik som omgående bör skrotas. Två personer som medan de inväntar de 1,5 minuter som återstår till parterren står och nyper i varandras händer och armar, vad f-n är det för sport? Att det dessutom är den typ av bedömningssport som ibland avgörs på mer eller mindre politiska grunder – if you scratch my back, then I scratch yours – gör inte saken bättre. Det vore betydligt bättre om brottarna själva kom åt varandras ryggar, men då i avsikt att brottas… Lägg ned!
Gonatt!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. hans

    Håller helt med. Sen att kommentatorerna säger ”hoppas han hamnar i partär så att han kan försvara sig” så känns det som att hela sporten har hamnat fel. Brottning utan offensiva element är väl som att fotbollen tar bort…bollen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.