Sverige tuggar!

Sverige dansar, Sverige sjunger, Sverige lagar mat, Sverige sjunger i kör, Sverige bygger, Sverige bakar osv. Det finns visst inga gränser för vad man kan tävla i. Om inget nytt koncept bryter trenden kanske vi om några år får tävlingar som Sverige tuggar, Sverige kammar sig, Sverige skalar banan, Sverige skiter, Sverige går i trappor, Sverige klipper naglarna och så vidare. Medieföretagen borde satsa sina miljoner på att göra studieresor utomlands istället för att festa upp dem hos de kockar som försörjer sig på mediaexponeringen. Perspektiven blir ju så små och så innihelvete inkrökta av denna rundgång.
Och det enda vi TV-konsumenter kan göra är att betala för att sedan bokstavligen tugga i oss eländet.
Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.