Hur tänker Pagrotsky & Co?

Tongivande sossar redogör nu för (S)s alternativ till ekonomisk politik. Men är det verkligen ett alternativ? Det verkar mer som om sossarna försöker lägga grunden för nästa valrörelse genom att kopiera borgarnas politik. De verkar ha inställningen att eftersom borgerligheten vann förra valet och valet dessförinnan på en inhuman politik så kanske (S) bör släppa färdigtröskade varumärken som Välfärd och Solidaritet för att ha en chans nästa gång. De missar att Alliansen vunnit de senaste valen för att de presenterat ett tydligt alternativ. Med benägen hjälp av media och företagsamhet lyckades de få väljarna att tro att välfärden i Sverige är så grundmurad att vi kan sänka skatterna hur mycket som helst och ändå behålla den trygghet vi vant oss vid. Och istället för att försöka vända den skutan väljer nu den ideologibefriade partiledningen i SAP att smeka medhårs för att de saknar alternativ.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.