Se upp med skruven!

De senaste veckorna har jag varit storförbrukare av skruv och tyvärr blivit varse ett utbrett skojeri i skruvbranschen. För andra gången på kort tid har det varit alldeles för få skruvar i förpackningarna. I en ask Essve-skruv som egentligen borde innehålla 100 Pcs fanns bara 73 skruvar. Pcs verkar betyda 0,73 enheter, vad ska man tro? De är tillräckligt dyra utan att de ska behöva vara dyrare än man tror!
Men bra…

Etiketter: , , , ,

En kommentar

 1. Jörgen Falck

  Hej Pär,
  det var tråkigt att höra att du köpt skruv med felaktigt antal i förpackningen.

  Jag skulle vilja kompensera dig för den saknade volymen, så skulle du kunna vara vänlig att ge mig din adress så kommer jag att skicka dig skruv kostnadsfritt.

  För din info:
  Vi har tagit kontakt med vår leverantör för att dubbelkolla sina packrutiner och säkerställa att detta inte skall ske igen, som du säkert förstår så är detta inget som någon seriös leverantör på den Skandinaviska marknaden sysslar medvetet med.

  Med vänliga hälsningar / Best Regards

  Jörgen Falck
  Kategorichef ESSVE skruv, nit & bits / Category Manager
  ESSVE Screws, Rivets & Bits

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.