Va’ i helvete…

har dom för sej i banken FÖRE tre? hade Tage Danielsson kunnat fråga sig om han besökt Swedbanks storbankkontor i Umeå. Banken har ju inga kontanter längre, så vad i helvete fyller man dagarna med med därinne?

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Pensionären

    Jag tror att de sitter och grunnar på hur de ska skinna ossa på mesta möjliga pengar så att de kan betala ut högsta möjliga bonusar till sina direktörer.

  2. Christer Bäckman

    Hej Pär
    Vi har fått en penningtvättlag. Jag misstänker att de sitter och tvättar dessa pengar som de enligt lagen fått ett anmälningsansvar för. Ligger kanske någon proposition med förslag om att ett gigantiskt sedel- och myntmuseum
    ska uppföras i någon avkrok av landet. Ingen vill väl då riskera att dessa bakteriesmittade betalningsmedel ska utlösa epidemier-därför tvätten? Eller kanske är det så att
    äntligen ska svarta pengar bort och då arbetar bankpersonalen med vitfärgning. Eller kanske står de med strykjärn och stryker sedlarna som ska stoppas in i dessa fantastiska boxar där våra små plastkort sedan, om allt fungerar, får apparaten att spotta ut sedlar.
    Eller, grymma tanke, håller de på med sedeltillverkning för att sedan pracka på folk lån till alltför höga räntor och det är detta sammantaget som genererar deras ofantliga vinster.
    Ja, se pe-engar är till bekymmer för fattig och för rik.

    För övrigt anser jag att Rolling Stones jubileumskonsert var en enorm upplevelse, även om jag bara fick del av den via televisionen.
    Tänk vilken energi dess herrar som snittar 68+ besitter.
    Vad fantastiskt när människor får arbeta så länge de vill och orkar!!
    God Jul önskar flerdimensionelle 67+:aren
    Christer Bäckman, Gräsmyr

  3. Pär Andersson

    Svar till Christer Bäckman (2012-12-22 18:17)
    Ojdå, det var många dimensioner på en gång! Då får jag tillfälle att önska även dig en God Jul och ett mångfacetterat nytt år!
    //Pär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.