SMS-lusen på husen…

 

Såg just ett inslag där fastighetsbolaget Jernhusen presenterade den senaste innovationen på järnvägsstationernas toalettfront. Eftersom slantarna i börsen inte längre är användbara måste nödiga gamla farfar ha tid på sig att via mobilen kommunicera fram en SMS-lösen för att kunna lossa på sin sprängfyllda blåsa. Bolaget i fråga verkar ha blivit nedsmittade med samma destruktiva lus som landets övriga järnvägsverksamhet. I konsekvens med att tågen ändå inte rullar så anser nu Jernhusen att de preseumtiva resenärerna lika gärna plinga fram en toakod när de ändå bara sitter och väntar på försenade tåg.
Gonatt!

Etiketter: , , , , , ,

7 kommentarer

  1. DKockens hörna

    Som resenär anser jag att FRI tillgång till toalett är en självklarhet,nog vet jag att där är pengar i skit;men resenärfäkalier borde undantas.
    Nästa blir väl att det kostar x- Kr. bara att vistas i väntfasiliterne .samt en avgift för slitage på textilierna på tåget.
    Desutan är det inte alla som har en mobiltelefon av nyare modell,om någon als !
    trevlig resa- – .

  2. Sverige är fantaskigt!!!

    Nåmen det är ju för djävligt, och jag som äter urindrivande mediciner och saknar mobiltelefon.

    En annan go grabb;
    ”Subventionerade cancermediciner som skulle ha gått till cancersjuka i Sverige försvann spårlöst ur landet.

    Efter razzior i Skåne ­utreder polisen och ­Läkemedelsverket en ny och olaglig marknad.

    Aftonbladet kan avslöja att vinnaren bakom miljonaffärerna är förre KD-­politikern Sverker Littorin, 57.

    Littorin, hum, var har jag stött på det namnet tidigare?

  3. Pär Andersson

    Svar till Sverige är fantaskigt!!! (2013-02-06 19:06)
    Jernhusen ser tydligen alla tågresenärer som klickglada fjortisar och medelålders affärsmän med tränade blåsor. Vi andra får vackert lämna tågstationen och söka upp Grannhusens toaletter.

  4. Pär Andersson

    Svar till Arbetare (2013-02-06 20:11)
    En ”heldum och idiotisk” ambition att hänga med i den digitala utvecklingen. På vägen har man tyvärr missat att toaletterna är en servicefunktion som måste vara lättillgänglig för att överhuvudtaget vara NÖDvändig på en järnvägsstation där folk är i rörelse.

  5. Arbetare

    Ibland får jag för mig att vi styrs som får, inte bara av parasiter(politiker och bankfolk) och psykopater(Högstahöns i stora bolag och organisationer) utan även idioter i vanliga chefsställningar.
    Det värsta är -Vad gör vi åt det?

  6. Pär Andersson

    Svar till Arbetare (2013-02-06 21:47)
    Bra fråga. Sedan 2006 har de högsta hönsen gjort tydligt att de är just ”höns”, eller rättare sagt ”tuppar”. Och hur man ska bete sig för att lyckas tränga igenom den mur som borgerliga medias handgångna femtekolonnare byggt upp runt denna hönsgård står skrivet i stjärnorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.