Tjockisar på ICA

Inte för att jag vill generalisera… men om man jämför de som handlar på ICA med Coops kunder är det en viss skillnad på kundstockarnas massa (om man säger så). Åtskilliga fler kilon passerar ICAs entré än Coops dito. Iakttagelsen har gjorts när jag väntat i bilen och sett vilka som går in och ut ur de båda butikerna. Det vore intressant att få den sociologiska förklaringen till konstaterandet, men medias omsorg om sina annonsörer förbjuder redaktörerna att publicera data med kontroversiell sprängkraft med hög magnitud.
Så jag får väl tro som jag vill, men rätta mig om jag har fel. Tilläggas bör kanske att jag definitivt inte gör någon moralisk värdering av mitt konstaterande…
Gomorron!

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Jon Andersson

    Du har alltid trott att det är billigare att handla på coop, men i och med din lilla studie är det nu bevisat att det är billigare på ICA:)

  2. Pär Andersson

    Svar till Jon Andersson (2013-04-07 13:15)
    Med ”kundstockarnas massa” menar jag inte mängden kunder utan de förstockade ICA-kundernas massa (body index). Dessutom TROR jag inte det är billigare på Coop, jag VET. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.