Snatterplockarmålsättningar

Jag sätter alltid upp två mål när jag är i snatterskogen. Dels vill jag gärna hitta nya fräscha myrplättar och dels vill jag alltid gå i motvind. Att kombinera målen kräver en del planering men kombinationen av de två är den utmaning jag trivs bäst med. Den senare men inte minst viktiga målsättningen kräver kanske en förklaring. Alltid när jag går i skogen försöker jag undvika att min vittring skrämmer bort djur innan jag har lokaliserat dem, och det förutsätter naturligtvis att jag går försiktigt med vinden i ansiktet. Att komma  ”toe-to-toe” med en älg kan vara hela behållningen från dagen. Skulle man på samma sätt lyckas få syn på en björn vore det sommarens definitiva höjdpunkt. eller varför inte ett så exklusivt djur som en björn.

snatter_P1000092

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.