Kö till Viasat…

Sitter i telefonkö. När jag slagit 3:an som skickar signalen till Uppsägning av abonnemang svarar plaströsten med att hänvisa mig att ringa senare i veckan pga den långa kön. Det struntade jag naturligtvis i och här sitter jag nu. ”Det är för närvarande 15 personer före dig i kön” sa rösten nyss. I 10 minuter har jag väntat på en mänskligare röst. Det måste vara trist för företaget att så många köar för att säga upp sitt abonnemang, kanske de har råkat ut för samma sak som mig. När jag beställde abonnemanget tryckte jag på 1:an och i samma ögonblick svarade en säljare, så där fanns tydligen ingen kö. Jag minskade för några månader sedan mitt utbud med att säga upp filmkanalerna men behöll sporten. Avgiften minskade dock inte, tvärtom blev den högre. Så nu ger jag f-n i detta rövargäng och nöjer mig med mitt gamla Boxer.

4 kommentarer

  1. Daniel

    Alternativt kan du sluta se på TV överhuvudtaget. Låt hjärnan vakna igen. Börja ha tankar. Njut av livet istället för att vara nåt slags mediezombie.

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Jag är definitivt ingen mediezombie. Men tankarna i min vakna hjärna förbjuder mig att stänga av den källa till input som TV erbjuder. Jag vill nämligen ha möjlighet att njuta av livet fullt ut.

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Vinter-OS kan man både se och ge f-n i att se. En samling landslag som tävlar i att komma undan upptäckt av sina mer eller mindre raffinerade dopingmetoder är bara deprimerande att skåda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.