Nordmalingsmisshandeln ett påhitt, enligt GW

Den 6 november tillät jag mig tvivla på att historien om den misshandlade politikern i Nordmaling verkligen råkat ut för en person som till den grad retat sig på skolnedläggningarna att hen tagit sig in i ett olåst hus och begått ett sådant avskyvärt brott. I dagens Expressen går Leif GW Persson ett steg längre efter att gjort en snabbvisit i Nordmaling. Han får inga svar på sina frågor och drar till sist slutsatsen att allt är ett påhitt av en person som ropar på hjälp. Så här sammanfattar han sina antaganden: ”Hela min yrkeserfarenhet och allt som jag får fram om den påstådda gärningen talar nämligen för att den inte har inträffat utan att det i stället är brottsoffret, som av för mig okända skäl, hittat på alltihopa.”

RIDÅ!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Göte Andersson

    Det är väl inte svårt att räkna ut. Det var ett sätt att ta gadden ur de som protesterade mot nedläggningarna. Hoppas verkligen att de får revansch mot alla de politiker som låg bakom

  2. Pär Andersson (inläggsförfattare)

    Ja, och när det gäller frågan om brott mot det demokratiska samhället så ligger detta förmodade beteende på samma nivå som fysiska hot och trakasserier mot folkvalda. Om du har rätt så kan det ha inneburit ödeläggande av flera byar i Nordmalings kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.