SD = IS Light

Paradoxalt nog delar SD och IS på programtiden i TVs nyhetssändningar. Denna morgon handlar första halvan om de förödande konsekvenser SDs agerande kommer att få för arbetet i Sveriges riksdag och resterande nyhetstid ägnas åt IS mördande i Mellanöstern. Och trots de yttre yttre skillnaderna är organisationerna två sidor av samma mynt. Metoderna är naturligtvis helt väsensskilda men syftet är detsamma: ur kaosskapande åtgärder ska makten vridas ur händerna på folkvalda majoriteter.
Paradoxen är total.
(Och som ett brev på posten kommer samma konstaterande från Daniel Suhonen idag!)
Gomorron!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  • Pär Andersson (inläggsförfattare)

   Det börjar vara dags att ompröva denna devis! Alla har nog inte rätt att leva ut sina grumliga böjelser när de riskerar att medföra förödande konsekvenser för människor enbart av det skälet att dessa inte beter sig som oss andra…

 1. Kenth Ottosson

  Ja nu har vi verkligen fått en röta som kan bli svår att få bukt med och borgerligheten har tydligen inte förstått att man måste vara seriös när man hanterar landet och dess framtid. Det är beklämmande att se hur man hanterat denna situation och jag hoppas att man kan förlägga ett avsnitt av städmästarna i riksdagen och åtminstone få bort dom värsta fläckarna!

 2. Kott

  Nu skall tydligen alliansen se över sin invandrarpolitik, så det är väl IS-light som kommer att styra över vår tillvaro fortsättningsvis. Den smarta storstadsBatra har sett möjligheten att återvinna några högerspöken genom att låta invandrarfientligheten ta plats hos oss. Låt oss införa diktatur och sparka allt vad politiskt hymleri heter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.