Förvirrat i DN om bloggar och ledarsidor

Eftersom jag förbjudit mig själv att skriva dagsaktuella kommentarer de här dagarna så tänker jag inte skriva något, ens i egen sak, inte en endaste rad, om Bertil Torekulls synnerligen konstiga och intellektuellt mindre ambitiösa inlägg på gårdagens DN-debatt om ledarsidor.

Inte ett ord från mig om hur underlig hans argumentation var. Om den artikeln kommer jag alltså inte att skriva en endaste rad på bloggen – det var bara det jag ville få sagt.

DN hade fler texter som var ute och cyklade i går. Den här artikeln om de politiska bloggarna tänker jag inte heller skriva om. Särskilt initierad kändes den ju inte, om man säger så, mer snett är svårt att hamna i en slutsats, men jag tänker inte kommentera den.

Som representant för traditionell opinionsbildning i dagspress skulle jag annars ha kunnat intyga utan omsvep och helt prestigelöst att ett ansenligt antal politiska bloggar spelar en mycket stor roll även för exempelvis många av oss på landets ledarredaktioner.

Men jag skriver inget dagsaktuellt denna vecka, inte en rad som sagt, utan ber i det sistnämnda ämnet att få hänvisa till detta blogginlägg istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.