Semester, nya hobbyn och Obama

Som märks på bloggstiltjen blir jag allt bättre på att ta semester.

Den ägnas, med ett par avbrott för inbokade möten, bland annat åt Birgitta Trotzigs prosa, Lars Gustafssons samlade dikter och Eyvind Johnsons ’Några steg mot tystnaden’ som hjälp att reparera språkkänslan, den som oundvikligen förfaller när man skriver texter i högt tempo varje dag; den ägnas också åt lite tysk skönlitteratur och åt en bok om astronomi inköpt på bokrean; men den ägnas framför allt åt nya hobbyn stickning (halsduk, även om jag tenderar att öka på antalet maskor efterhand…) och virkning (en grytlapp icke av denna värld, bildbevis kommer så småningom) – verksamheter som utmärkt låter sig förenas med poddradio och podd-tv från stora vida världen.

Ytterligare en bra analys av Jonathan Alter i Newsweek om Barack Obama och hans betydelsefulla tal – det jag bloggade om i förra veckan och det som höjt Obama ytterligare i mina ögon – finns att läsa här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.