Ny ledarpodd i samarbete med Folkbladet

I dag kör VK:s ledarsida och Folkbladets ledarsida igång en gemensam ledarpodd under namnet Politikdynamik.

Det är jag och Folkbladets politiska chefredaktör Linda Westerlind som varje vecka tillsammans ska kommentera, diskutera och betygsätta det politiska livet i Västerbotten, Sverige och världen: vad var viktigt, vad upprörde, vad värmde, vad var kuriöst?

Vår förhoppning är att mötet mellan ett liberalt perspektiv och ett socialdemokratiskt perspektiv ska bädda för intressanta diskussioner kring aktuella frågor.

Linda Westerlind är en växande stjärna inom svensk opinionsjournalistik, med skarp blick för samtiden och texter i Folkbladet som väcker debatt, på traditionellt vis och i moderna digitala former. Många av VK:s läsare känner redan till och läser henne dagligen.

Jag hoppas att vår nya ledarpodd ska bli underhållande och spännande för både VK:s och Folkbladets läsare att följa framöver.

För att lyssna på podden kan ni ladda ner den till via en podd-app till mobiltelefonen – sök på PolitikDynamik – eller lyssna via vk.se. Välkomna att höra av er med synpunkter, förslag på ämnen och egna åsikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.