Glädjande opnionsundersökningar för Centerpartiet och alliansen

Va kul att få ta del av opinionssiffror som är positiva både för centerpartiet och för alliansen. Jag tror på skoops undersökning för centerpartiet gör ett bra jobb och Maud är tydlig i sina uttalanden om värdet om att vi ska ha en stabil ekonomi för att trygga välfärden på sikt. Nu minskar också enligt Sifos undersökning skillnaden mellan blocken och det är i stort jämnt skägg. Ep valet den 7 juni blir en bra värdemätare hur det kommer att gå i valet 2010. Ska man tro TV4 undersökning i morgonsändningen så finns ett ökat intresse att gå och rösta den 7 juni till EU. Hoppas att det blir så. Det är en plikt att göra sin röst hörd annars så kan man väl inte heller i efterhand kritisera EU och dess parlamentariker.

2 kommentarer

  1. borgare

    Jag är inte centerpartist, men jag måste säga att jag är imponerad av Maud. Tycker att hon kritiseras oförskyllt alltför ofta och att hon förtjänar bra siffror nästa gång.

  2. lennart persson

    Intressant att se hur undersökningar tolkas av olika människor. Här har du en Centerpartist som gläds över Skops mätning. Han är glad för både alliansen och centerpartiet. Jag har svårt att utläsa vart han hittar sina positiva centersiffror. Om jag inte missminner mig, har centerpartiet backat de flesta undersökningar senaste tiden. Men varför inte erkänna en gång för alla att centern är ett nytt moderat parti. Det tycker jag är det man tydligast kan utläsa av oponionsmätningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.