Varför inte VK´s sommardeckare idag?

Här har jag i min blogg honorerat VK för att de har en så bra sommardeckare- Den dubbla tystnaden av Marie Jungstedt. Varje morgon har jag sett fram emot att få läsa ett nytt kapitel. Men döm om min förvåning när jag idag på morgonen ser att den inte finns med i dagens VK. Nu när det börjat bli så spännande kring vad som händer på Fårö och i Bergmans huset där. Nu känns det tungt att vänta ett dygn till och istället få jag väl hitta någon annan läsning i hängmattan. Men varför VK gör ni på dette vis? Besvikelsen är stor och en föklaring är på plats. Jag hoppas verkligen att det är en engångsföretelse och ser fram emot nya avsnitt av sommardeckaren i morgondagens VK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.