Pengar till vägar och järnvägar

Nu kommer centerpartiets infrastrukturminister Åsa Torstensson med förslag om 1,5 miljard i mera pengar till vägar och järnvägar. Det framgick i går i en rapport sändning på Svt. Se följande länk http://svt.se/2.22620/1.1693103/1_5_miljard_till_vagprojekt 

Ett välkommet utspel av centerpartiet kring den budget som ska presenteras nästa vecka. Det finns klara behov av öka underhållet av vägnätet och framför allt i inlandet. Alliansregeringen visa åter sitt ansvar för att vi ska få förutsättningar att skapa tillväxt och utveckling i alla delar av landet. Självfallet skulle det vara bra med ännu större satsningar. Men tidiga vänsterregeringar har inte prioriterat underhållet så det har skapat ett stort behov att fylla alla hål. Men i en ansträngt ekonomisk situation ändå göra denna infrastruktursatsning visar att alliansregeringen verkligen levererar. Bra jobbat Åsa och centerpartiet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.