Familjecentralen på Teg invigs.

Från mobilen

Familjecentralen på Teg invigs. Idag har den gemensamma familjecentralen öppnat sina portar. Äntligen är vi på väg att få dessa samverkansorgan med kommunen att bli verklighet. De kommer att betyda mycket för att förebygga ohälsa om vi tidigt upptäcker problem. Och dessutom så blir det stora samordningsvinster för föräldrar att både få tillgång till öppen förskola, barnhälsovård och socialtjänst. En form av en dörr in och att samla resursena kring barn och föräldrar. Det vinner alla på. Nu är det dags att familjecentral kommer till på Ålidhem också. Grattis alla Tegsbor och grattis till en ombyggd hälsocentral dessutom. På bilden knyter landstinget och Umeå kommun ihop banden som symbol för samarbetet,

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.