VD eller piga? Centerpartiet har mött väljare…

Från mobilen

VD eller piga?
Centerpartiet har mött väljare utanför ICA Maxi på Strömpilen. Frågan vi ställde var om en företagare inom en städfirma som arbetar med hushållsnära tjänster är VD eller piga.Resultate var entydigt alla anser att en sådan företagsledare är VD. Att städa ett hemma är lika fint som att städa ett företag. Med RUT avdraget skapas nya företagare och nya jobb. Vi vill göra det enklare,roligare och lönsammare att driva företag.

2 kommentarer

  1. Emil Säfvenberg

    Förslag på fråga inför framtida överläggningar: Olle Edblom vill höja sin lön från 53 000 till 60 000 i månaden. Sant eller falskt?

  2. Lars Gidlöf

    Hur ställer Ni frågan? Varför kan Ni inte göra nått rätt, ställ frågan som den bör ställas. ”Är den som har eget företag och som städar hemma hos andra,en VD eller piga”? Som frågan ni ställt så står det ju en företagare som tillhandahåller hushållsnära tjänster,han kan ju ha anställda? Varför finns ingen ärlighet eller moral alls kvar bland er politiker? Eller är det bara era kunskaper i språket som är obefintliga. Du gjorde samma oärliga intryck då du inte skrev om att kD också tappat väljare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.