Invigning av ny vårdbyggnad vid NUS

Från mobilen

Idag invigde socialministern Göran Hägglund landstingets nya vårdbyggnad Byggnad 27 vid Norrlands Universitets sjukhus. En byggnad som är en av europas modernaste vårdbyggnad. 35 000 nya kvadratmeter för ca 850 miljoner totalt. Här kommer det att rymmas bl.a barnklinik,kvinnoklinik,onkologi,cancercentrum,nuklearmedicin och radiofysik. Trots lågkonjunktur har bygget hållit sig inom budget tack vare en väl organiserad projektledning och duktiga medarbetare. Nu fylls byggnaden med liv genom att vårdpersonalen flyttar in och verksamheten kommer igång. Allt för att vårda,behandla och rädda liv med patienten i centrum. Vår sjukvård har fått fantastiska förutsättningar för att ge vård åt oss alla i Norrland. Ett stort Grattis och Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.