30 årig politik i landstinget bör bytas ut

Dagens ledare i VK lyfter med rätta en fråga som alla Västerbottningar bör ställa sig. Var finns den politiska ledningen i landstinget och vad vill dom uträtta kommande fyra år om de mot förmodan får behålla majoriteten. En majoritet som de har haft i över 30 år! I årets valrörelse har der varken velat visa med en budget vad som väntar väljarna iform av ytterligare besparingar, satsningar eller om de tänker höja skatten.

I mina tidigare bloggar har jag också efterlyst att de som nu ska leda socialdemokraterna i landstinget kommer ut på banan och tar debatten om vad de vill göra för väljarna.

Ingen budget har de heller inte presenterat och det är högst odemokratiskt att mörka för väljarna i så viktiga frågor som berör vården för alla västerbottningar.

Centerpartiet och allians för Västerbotten har presenterat både i valmanifest och en inriktningen av en ny modern och utvecklande politik för att komma till rätta med bl.a. vårdköerna, årliga ekonomiska underskott och personalpolitiken. Men vad vill nuvarande majoritet i landstinget? Det får vi veta efter valet den 19 september. Byt ledning nu i valet annars köper väljarna "grisen i säcken"

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.