Miljöpartiet har äntligen vaknat !

Miljöpartiet sitter i ledningen för landstinget. De,socialdemokraterna och väsnstern har majoriteten i landstinget. Ändå har miljöpartiet och landstingsrådet Robert Winroth mage att oroa sig för hur det ser ut i primärvården idag. Det saknas resurser, det krävs bättre ersättningssystem och vi måste klargöra gränserna mellan primärvård och sjukhusvård. Allt detta ondgör han sig i sin blogg idag.

Men varför gör du inget åt det? Du sitter i majoriteten och du hade dessutom chansen att stödja centerpartiets och alliansens förslag på dessa punkter när vi tog budgeten för 2011. Jag välkomnar miljöpartiets uppvaktnande och ser fram emot ditt och partiets stöd när vi tar nästa budget. Primärvården behövde för 2011 mer resurser och  kommer att behöva både mer pengar och tydligare vårduppdrag och bättre ersättningssystem nästa år. Ser också fram emot ditt stöd om bättre ersättningssytem inom sjukhusvården. Försalg som vi alliansen enträget krävt varje år men utan stöd från miljöpartiet.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.