JA med Centerpartiet på Nolia

IMG_0474[1]

(Bildtext; Presskonferens där vi presenterar åtgärdspaket för hela läet. Deltagare från vänster Anders W Jonsson centerpartiets vice partiledare, Mattias Larssson (c) distriktsordförande, Olle Edblom centerpartiets gruppledare i landstinget, Helena LIndahl riksdagsledamot för centerpartiet, Bengt Henriksson centerpartiets gruppledare i Dorotea)

Det blev en lyckad vecka för Centerpartiet på Nolia. Debatten och intresset för folkomröstningen den 8 september var särskilt i centrum. Otaliga var de som kom fram till vår monter och ville diskutera vad folkomröstningen innebär. Klart är att många fortfarande är osäkra om hur man ska tolka frågeformuleringen och inte visste alla om att det blir en folkomröstning där alla i länet kan rösta. Många trodde att det gäller bara inlandet.

Därför var det verkligen nyttigt att vi fick förklara att hela länet kan rösta och att det är viktigt att rösta om man vill visa att nu är smärtgränsen nådd då det gäller en rättvis och likvärdig vård i hela länet. Centerpartiets JA tröjor och att vi står för en rättvis vård och att vi vill säkra ambulans i Åsele och akutplatser i Dorotea var ett lyckat initiativ och gav oss möjlighet att få upp intresset för folkomröstningen den 8 september. Nu gäller tycker vi folkomröstningen om mer än frågor kring Åsele och Dorotea. Det ska finnas akutplatser även i Sorsele och ambulans även i tex Robertsforsområdet och därför krävs det ett åtgärdspaket för hela länet för att garantera en så ljkvärdig vård som möjligt för alla i hela Västerbotten.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.