Gunnar Parment, Robertsfors

Ledigt idag

Vecka 36. I skrivande stund en hel vecka kvar till höstens första kommunfullmäktige. En nästintill arbetsfri onsdag. Med tanke på när jag skrev mitt senaste inlägg så börjar det vara dags nu. Dock finns det inte så mycket att skriva om.

Jag var med på större delen av senaste ks. På slutet lämnade jag mötet för att förbereda mig för kvällens arbete. Sporthallen och ekonomin är de stora frågorna, så det blir säkert ett långt fullmäktige den 10/9. Den som vill får naturligtvis komma dit och lyssna. Annars lär VK vara där med en reporter och blogga i realtid.

FRA-debatten lever vidare, och Kunskapskanalen sände en två timmar(!) lång debatt för några dagar sedan. Det intressantaste var konstaterandet att man totalt kört över nästan samtliga remissinstanser. Varför över huvud taget lämna förslaget på remiss om man skiter i åsikterna man får in???

Nåja, mycker kan man bli förundrad över. Vi hörs efter kommunfullmäktige. Ska vi ta ett länktips till dess? Jag trodde jag redan skrivit denna, men tydligen inte. Surfa in på http://sv.wikipedia.org/ och läs (och skriv för all del) i uppslagsverket som skapas av läsarna själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.