Gunnar Parment, Robertsfors

Maud Olofsson som staty i Umeå

Maud Olofsson ska stå staty i Umeå. Robertsfors Kommun rasar – klart hon ska stå i sin hemkommun. Detta rapporterar Radio Västerbotten. VK har en helsida om hur kungsleden ska förses med vindkraftverk som bland annat ska ladda eldrivna snöskotrar. (Bra för koldioxidmålet förståss.) VF å sin sida rapporterar om ett folkhälsoprojekt där man ska förbjuda mobilsamtal onsdag till fredag från 18:00 till midnatt. Den som verkligen har behov att ringa vid den tiden ska kunna göra det mot en dyr minutavgift…

Visst vet ni vilket datum det är? Ifall ni trillar in på bloggen en annan dag så skrevs detta den 1 april.

En sak har jag lärt mig i alla fall, tack vare krönikan i Bil & Bostad. Att Max skulle tvingas stänga restaurangen under fyra dagar vid UEFA-turneringen i Borås på grund av att McDonalds var huvudsponsor – det var jag helt övertygad om att det var fjolårets bästa aprilskämt.

Det var inget skämt. Hur som helst slutade det med att UEFA flyttade turneringen och Max behövde inte stänga alls. Tänk att jag blev så grundlurad… ett helt år!

4 kommentarer

 1. Snöflingan

  Tur att det är 1 april och att det var ett aprilskämt att en staty av Maud skulle resas
  Höll på att sätta kaffet i vrångstrupen.

 2. tantarslet

  Ja men duvorna skulle nog gilla en Maudstaty! Och då skulle vi ju få någon nytta av henne till slut.

 3. jonka

  Men snälla du (ji) som kömm ve en sådan otroligt dum ide i dessa besparingens tider. Men hörre du(ji) tänk om å lägg penninga på nått där dom gör bätter nytta..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.