Gunnar Parment, Robertsfors

Influensa

Så blev jag drabbad av influensan. Tur att ingen större lottovinst gått till Robertsfors i helgen, samtidigt som jag är sjukskriven från tre jobb. Då hade folket lagt ihop 1 och 2 och fått det till fem, lite drygt. 39 grader, muskelvärk, huvudvärk, hosta. Det kunde varit lite roligare.

Jag har nyligen läst Den Hemlige Kocken av Mats-Eirc Nilsson. Mycket intressant läsning om tillsatser i mat. Det påminner om att vi någon gång råkade få en sån där light-dryck som inte består av ett enda gram äkta råvara. Jo, vatten ingår förstås. Annars är det bara surhetsreglerande medel, stabiliseringsmedel, sötningsmedel, arom och antioxidationsmedel. Just denna smak heter "Orange" men någon riktig apelsin finns inte med. Är det någon som vill ha den? Den går ut i övermorgon, 7 oktober. Troligen får jag hälla ut den eftersom ingen i min familj vill ha sån smörja. 😉

Just nu är det lite mellan-period. Inga sammanträden på ett tag. Nästa Ks 20 oktober, sedan ett ks i november, men kommunfullmäktige blir det inte förrän i december.

Det blir ett kort inlägg. Nu ska jag ta en alvedon och ett stort glas vatten, sedan går jag och lägger mig för att kurera influensan. Vilken influense det är har jag ingen aning om.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.