Gunnar Parment, Robertsfors

Influensan, uppdatering

Jag vaknade i morse och tyckte att jag började känna mig riktigt bra… Inte så att jag slutat ha ont i leder och huvud – bara det att det började verka normalt att gå omkring och ha ont. Det störde mig inte så mycket. Ledverk, muskelvärk, huvudvärk smälte samman till en slags underlig känsla av att flyta fram. Förmodligen var kroppen på humör att tillverka mängder av endorfiner, kroppens eget morfin, för att lindra plågorna. Tempen visade 39,3 och helt plötsligt kändes det också ganska normalt. Jag tog ändå en alvedon och satte mig i TV-soffan framåt 04-tiden. Största anledningen var att i sittande ställning skulle jag undvika att hosta lika mycket. Av någon anledning kändes fortfarande hostattackerna som att huvudet skulle explodera.

Sedan får jag ju tid att skriva på bloggen. Inte för att det kanske är så väldigt intressant läsning, men jag kanske skriver något intressantare en annan gång. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.