Gunnar Parment, Robertsfors

Mot rödgrön seger… eller katastrof?

Idag gäller det.

Det gäller att rösta rätt. Som jag ser det så är det s, v och mp som står för framtiden för vårt traditionella solidariska samhälle. Allianser är på väg att skapa ett samhälle där var och en ska sköta sig själv och skita i andra, där sjuka och arbetslösa inte är värda ett ruttet lingon och där statens tillgångar ska säljas ut. Får borgarna fyra år till på sig så hinner de sälja ut mycket mer, kanske allt vi äger.

Jag blev tipsad om ett tal av Stellan Skarsgård av en socialdemokratisk vän. Så otroligt pricksäkert. Det blir första gången jag länkar till en video här på min blogg, och jag lovar att det ska inte bli någon ovana. Det är bara att klicka igång videon och luta sig tillbaks lite i stolen. Nästa gång jag skriver hoppas jag vi har anledning att fira.
 

Uppdaterat. Om du inte ser någon video så kolla om du blockerat insticksprogram för vk.se för att slippa störande animerade annonser. Bara som ett litet tips.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.