Gunnar Parment, Robertsfors

Att hyra ett vrak

VK har tidigare uppmärksammat att Rent-A-Wreck gjort sitt intåg i Umeå. Igår fick de chansen att hyra ut en liten bil till mig, då en kompis under tiden hjälper mig att byta kamrem på Volvon. För de som undrar kan jag säga att den var en mycket positiv upplevelse. Själv är jag van vid att bilar är några år gamla och har lite egenheter så jag störs inte av det. Några rispor i lacken vid dörren. Ett centrallås som ibland får för sig att låsa bilen helt utan anledning, så att man får se upp och inte lämna nyckeln i bilen. Fullt med inte särskilt estetiska dekaler som visar var man hyrt bilen. I övrigt var det en pigg liten Golf med massor av körglädje, och detta till en tredjedel av priset jag skulle betalt hos närmsta konkurrent. Jag tror definitivt att begbilsuthyrning är här för att stanna. Ska någon däremot starta en konkurrent så får man problemet att hitta på ett slående namn, då man i praktiken "tagit patent" på att hyra ut vrak i och med det inregistrerade varumärket, men det kommer säkert fler så småningom. Marknaden verkar vara rejält stor. Prioriterar man däremot en ny bil och mindre risk för problem med – tja, kanske inlåsta bilnycklar – då finns ju massor med uthyrare av nybilar om man vill betala.
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.