Gunnar Parment, Robertsfors

Herre på täppan

Bild: Skata festar i soptumma

Här är det jag som är kung. /skatan

Ibland finns det bara där. Motivet. Oftast ligger då kameran, den "riktiga", hemma någonstans. Tur då att det finns mobiltelefoner som kan ge hyfsat bra bild när ljuset är det rätta. Det här skatan satt och vaktade "sin soptunna" i morse, och hade ingen större lust att flytta sig trots att jag närmade mig för att dela ut tidningen. Kanske för att det satt fler skator en bit bort, avvaktande för att få ärva guldgruvan. Till slut hade jag kommit för nära, och skatan tog det säkra alternativet och flyttade sig tillfälligt. Strax därefter såg jag att sopbilen närmade sig.

Det är en uppenbar fördel att inte överfylla soptunnan. 🙂

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Ida

    Snygg bild..(min soptunna)
    Lite komiskt..men kan säga att jag blev så irriterad i morse när jag såg detta, va skatorna hade gjort. Så blir det när sopbilen går sönder..då festar skatorna.

  2. Gunnar Parment

    Svar till Ida (2011-05-19 08:01)
    Kul att just du var först att kommentera då. Själv är jag glad att det inte är jag som ska städa. Det var fler som råkat ut för samma sak, men just här satt den skyldige kvar och såg mallig ut…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.