Upprymd av musik!

Vi skall snart åka iväg på två härliga veckors semester på Cyrpern – liksom omen timme!  För mitt keltiska musikband, O’Grejdi Nua, innebär detta att vi inte kommer att få träffas för musikövningar före mitt i oktober. Eftersom vi har ett gig den 31:e oktober bestämde vi att tryckte in en lite längre övning tidigare idag kl.10 – 13.30 framför allt för att kunna bearbeta ett par nya sånger. Trots att jag är rätt så erfaren som musiker fruktade jag nästan en av de nya sångerna vi skulle ta in i reperatoaren eftersom den är lite kneppigare än "vanliga" sånger. 

Men jag oroade mig förgäves eftersom det gick alldeles utmärkt att ta in alla de nya låtarna och sångerna vi hade bespetsat oss på. Ursäka mig nu, för jag kommer att bete mig något osvensk (delvis eftersom jag är född amerikan), men oj vad vi var duktiga!! Jag är härligt upprymd av musiken och även den positiva stämningen i gruppen. Jag har redan packat ner min lilla irlänskpipa i reseväskan eftersom jag inte kan låt det blir att spela lite irlänska låtar på Cypern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.