Brist på restauranger!

Konstigt nog är det svårt att hitta en lämplig restaurang i närheten av vårt hotell här i Protaras, trots att det finns ungefär 30-40 restauranger inom en 1-minut promenad.

Vi valde igår kväll att för andra gången under vår vistelse på Cypern göra ett undantag och äta en sen middag på restaurang. Vi gick långsamt för att kunna läsa menyerna som brukar stå utanför och för att kunna bedömma om huruvida stället såg och kändes "rätt".

Problemet för oss är att vi vill känna oss lugna under restaurangbesök för att kunna prata med varandra. Men det tycks som om nästan alla restauranger idag har stora tv:skärmar i varje hörn samt för oss hemsk musik (typ rap- eller discomusik) med för hög ljudvolym. Dessutom hamnar man ofta bredvid rökare eller högljudda människor. Servicen på restaurangen som vi till slut valde var mycket bra, men nackdelan av det var att det var väldigt mycket störande spring fram och tillbaka av servitören.

Därför väljer vi att bo på lägenhethotell – inte av snålhet utan av längtan efter lugn och ro. Dessutom tycker vi att sällskapet är bäst "hemma" på balkongen!  Är det något fel på oss, eller är det fler som tycker som vi?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.