Underskatta aldrig en kvinnas kraft och förstånd!

Samtalet runt fikabordet i morse på jobbet handlade om bilar och fick mig att komma ihåg följande gulliga historia:

Den korta annonsen i tidningen om en Porsche-bil för bara 500 kr fångade snabbt en ung mans uppmärksamhet!  Han ringde det angivna telefonnumret för att höra om det var ett tryckfel men kvinnan som svarade telefonen intygade att annonsen var helt korrekt! Den unga mannen lovade att köpa bilen om kvinnan skulle behålla bilen åt honom.

Till den unga mannens häpnad var den vackra bilen mindre än ett år gammal och i alldeles perfekt skick! Han räckte genast över pengarna till kvinnan och det var först när bilnyckeln låg tryggt i hans hand som han vågade ställa sin fråga – ”Varför bad du om så lite pengar för en sådan världsberömd fin bil?”

Kvinnan log stolt och förklarade – ”Efter 25 år som gift lämnade min man mig alldeles plötsligt för ett par månader sedan för att flytta in hos en mycket yngre kvinna!  Han ringde häromdagen och förklarade att han behövde pengar och beordrade mig att sälja bilen och skicka pengarna till honom!"

Hämnd kan ibland vara härlig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.