Vart skall vi?

Bilden ovan togs för 10 år sedan på ett berg som heter Pikes Peak och finns i Colorado, USA. Den här resan blev kanske inspirationen till min årliga födelsedagspresent till min man, Kalle. Gud, vad snygg har var på den här bilden!

Det är definitivt dags att börja tänka på vart vi skall åka på Kalles födelsedagsresa. Kanske jag måste förklara att istället för att köpa "en sak" till Kalles födelsedag köper jag en upplevelse d.v.s. jag ordnar upp en resa någonstans. Den ursprungliga idén var att välja ett resmål någonstans i Sverige (liksom sången) eftersom det finns många härliga områden i Sverige som jag och inte ens Kalle än har sett.

Men, det första undantaget var redan i fjol när vi körde bilen hela vägen till Trondheim, Norge. Det blev en trevlig och lyckad resa trots att vädret kunde ha varit lite bättre. Den resan gav oss mersmak och dessutom fyller han jämt år i slutet av juli, så han vill bjuda MIG på en extra speciell resa i år! Så nu överväger vi att åka till Riga, Lettland. Nämän… vänta nu… kanske Tallinn, Estonia blir det! Mmmm… å andra sidan låter Bergen, Norge väldigt frestande!

Oj, det kommer att bli svårt att välja men vi måste fixa det snart innan alla flygresor är uppköpta! Tipsa gärna oss, ni som har rest till dessa ställen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.