Nice day!

Trots tillfälliga regnskurar här i Brån har vi haft en mycket trevlig dag. Dagen bestod av lite diverse smått och gott som ibland kan vara mest tillfredsställande. Förutom några vanliga uppgifter liksom arbetet på tomten, musikövning här hemma och tid framför datorn här var vi med på en magdansuppträdande på Slöjdarnashus i Vännäsby. Vi träffade några bekanta där och hade det roligt med dem medan vi fikade. Senare blev det ett intressant samtal under en god middag hemma. Men kaffet är klart och pajen är uppdelade nu inför kvällens långfilm som börjar om en minut. Därför skall jag sluta detta och ta min plats på soffan bredvid min älskade Kalle. Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.