Lyckligt omedveten

Under vår semester i Spanien fanns det bland utrustningarna en fin modern TV-apparat  med många olika kanaler i bägge lägenheter vi bodde i. Men det var ingen vits att titta eftersom inga av kanalerna var på engelska. Vi hade vår bärbara dator med oss men jag ville inte sitta alldeles för mycket framför en dator när roligare och intressantare saker väntade på oss utanför dörren. Därför levde jag i en slags nyhetslös bubbla utan att veta så mycket av det som pågick i världen.

På väg hem i fredags köpte vi ett nummer av såväl Aftonbladet som Expressen för att fördriva tiden medan vi väntade på flyget från Arlanda till Umeå. Jag läste om Håkan Joholts bidragsfusk, Riksdagsdelegationens fyllefest i Brasilian, fortsätt politisk polarisering i USA och en massa andra diverse dåliga nyheter såväl i Sverige som runt resten av världen.

Min härliga nyhetslösa bubbla sprack och jag kände omedelbart att det inte vore så dumt att förbli lyckligt omedveten – åtminstone ett tag till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.