Vår privata konsert

Jag och även Kalle söker alltid möjligheten att uppleva traditionell folkmusik i länderna vi besöker. Den här videon är bevis på vår maximala tur att ha upplevt härlig spansk folkmusik under unika omständigheter! Tidigt en kväll när vi bodde i Sitges gick vi långt ut på en stenig pir. Där satt två spanska (tekniskt kubanska) folkmusiker som höll på att öva inför en spelning senare den kvällen. Det var sannolikt tack vare intresset som vi visade dem att vi blev inbjudna att slå oss ner för att prata och lyssna på nära håll.

Tre sekunder efter det att Kalle nämnde att jag också är folkmusiker överräckte en av musikerna sin gitarr åt mig! Jag kan inte spansk folkmusik, men jag försökte ändå att hänga med lite grann på gitarren så gott jag kunde. Tillsammans sjöng vi en Beatles-sång och därefter sjöng de några spanska sånger varav den som visas i den här videon spelades in av Kalle. Vilken dröm att vara med på en alldeles spontan och privat konsert! Vi beklagar blåsljudet från havsbrisen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.