Tack för ingenting, VK

Trots att det är mycket tidigt på morgonen som jag skriver detta har jag redan gjorde det som är förhoppningsvis dagens största misstag d.v.s. jag litade alldeles för mycket på Västerbottens Kuriren.

Det brukar stå klart och tydligt på VKs första sida när klockan skall ställas om för sommar- eller vintertid. Tanken om att det snart kan vara dags att ställa om klockorna till vintertid slog mig i igår men eftersom det stod ingenting om ämnet på tidningens första sida brydde jag mig inte vidare om tanken.

Det var först när Kalle och jag satt i bilen i Vännäsby och väntade på bussen som skulle ta mig till jobbet att vi förstod att det var vintertid som gällde när den riktiga tiden annonserades på radion! Så snart vi kom hem tittade jag på VK igen och faktiskt hittade annonsen om vintertid – på sida 30 bland annonserna för saker till salu! Eftersom jag inte alls är intresserad av att köpa någon begagnade varor tittar jag ALDRIG på den där sidan!!

Så, tack VK för ingenting. Trots en timme mindre sömn fattar jag att tidningen är ingenting att fullständigt lita på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.