Fiffigt fynd på Internet

Jag brukar syssla lite extra med musik på söndagar men sådan sysselsättning är även mer lämplig när vädret är så gräsligt som det är idag. Jag råkade hitta den fiffiga videon ovan på YouTube som perfekt passar mitt ständiga intresse av att utveckla min repertoar genom prova nya låter. Det finns flera av dessa videor på vilka man samtidigt kan läsa notbladet och höra melodin för att snabbt lära sig en ny låt. Videon har gjorts med hjälpen av ett datorprogram som heter "Band-in-Box". Jag fastnade direkt för den här låten, Paddy Carthys Reel, som troligen snart kommer att tillhör min officiella repertoar.

2 kommentarer

  1. Sven O. Sjöstedt

    Hej, Peggy,

    Denna kommentar är helt OT=off topic, men jag hittar inget annat ställe att skriva till dig.

    Varje gång jag går in för att med nöje läsa din blogg förundras jag över varför du har ett foto av Trondheim, Norge överst. Inte Michigan, inte Umeå, utan Trondheim. Finns det någon förklaring?

    Sven

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Sven O. Sjöstedt (2011-11-12 04:22)
    Hej Sven! Jag blir så lycklig över att du visar tillräckligt mycket intresse på mina blogginlägg för att ställa en sådan bra fråga! Jag hade i början en fin bild som togs i hemstaden i Michigan som visade en gata med många amerikanska flaggor. Men min man tyckte att det var tråkigt att visa samma bild hela tiden så jag kom på idén att lägga upp olika bilder från ställen runt i världen där vi har rest. Det var meningen att jag skulle byta ut toppbilderna c:a var 3:e vecka men det blev inte så. Du har rätt… jag bör visa upp mer av min Michigan! Tack för att detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.