Helgens skämt

Kalle och jag skall vistas i Stockholm i helgen och därför tänkte jag berätta en rolig och absolut sann historia som kommer att duga hela helgen.
 
Jag jobbade som operationssköterska i USA i 27 år.  Enligt min erfarenhet var de flesta patienterna väldigt ivriga att berätta allt som led till att de hamnade på operationsbordet… som om varje liten detalj skulle bli avgörande för ett bra resultat. Så här gick det till för vår patient en dag för 20 år sedan i USA:
 
Patienten låg på operationsbordet med en bruten handled. Vi (operationslaget) kunde småprata med honom eftersom han hade fått en slags lokalbedövning och var därmed mer eller mindre vaken hela tiden. Narkossköterskan frågade patienten om hur han råkade bryta handleden och patienten svarade att han hade ramlat av tvättstället hemma. 
 
Narkossköterskan blev nyfiken och bad patienten att förklara varför han hade klättrat upp på tvättstället. Patienten förklarade att han hade operatats två dagar tidigare för hemorrojder och han ville se hur det såg ut "där nere" genom att titta i speglan ovanför tvättstället!  Förstår ni att det blev en riktig utmaning för oss att förbli proffsiga och inte skratta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.